IJssmaak v/d maand

IJssmaak van de Maand september: Oma’s Appeltaart.


Ander recent nieuws

IJssmaak v/d maand

IJssmaak van de Maand september: Oma’s Appeltaart.

Lees meer

Yes, we’re open!

De lente is in zicht! Vanaf vrijdag 2 maart zijn onze ijssalons in Hengelo en Enschede weer geopend. Kom langs bij een van onze ijssalons in Enschede voor een heerlijke ijscoupe of bij onze ijssalon in Hengelo voor een handijsje. …

Lees meer

Mrs. Brown

Vers, puur en ongekunsteld… Duidelijk geen traditionele patisserie. Mrs. Brown maakt heerlijk zoete verleidingen en ambachtelijke taarten van natuurlijke grondstoffen. Vanaf nu ook verkrijgbaar bij Van Der Poel Wilminkplein.

Lees meer

Timelapse

Tubantia filmde onlangs een dag lang bij onze ijssalon aan het Willem Wilminkplein in Enschede, om dit vervolgens in sneltreinvaart af te spelen als timelapse. Klik op ‘lees verder’ om de video te bekijken.

Lees meer

Svh Meesterijsbereider

Een wedstrijd tegen mijzelf. De titel Meester ijsbereider is de hoogste graad van vakbekwaamheid in Nederland. “Dragers hebben tijdens de Meesterproef aangetoond dat zij beschikken over uitgebreide kennis en vaardigheden in hun vakgebied”, aldus de vakjury.

Lees meer

Van Der Poel 90 jaar

Van der Poel viert dit jaar het 90-jarig bestaan. Al 90 jaar ambacht. En daar zijn we als familiebedrijf ontzettend  trots op. Uiteraard moet dat gevierd worden. In de maand juli vieren we dat toepasselijk met een speciale ijssmaak: Aardbei Stracciatella. …

Lees meer

Peter van der Poel

“Nog altijd op zoek naar de perfecte vanille” vertelt hij in het boek Meesterlijk IJs! Lees hier het artikel over SVH Meesterijsbereider Peter van der Poel (1950-2014) uit dit boek vol inspirerende verhalen van Meesterijsbereiders over hun ijspassie.

Lees meer

Onze nieuwe website!

Met de opening van het nieuwe ijsseizoen gaat ook de vernieuwde website van Van der Poel online. U vindt hier alle informatie over onze producten en vestigingen. Van onze ijstaarten tot alle mogelijkheden voor ijs op locatie. Van alle ijssmaken op …

Lees meer

IJssalon van het jaar

Het is al bijna traditie; in 2014 werden we voor de vierde keer uitgeroepen tot IJssalon van het Jaar. Onze vestiging aan de Oude Markt in Enschede mocht zich heel 2014 de beste ijssalon van Nederland noemen. Geen enkele (meester)ijsbereider ging er zo vaak met de prijs vandoor dan wij.

Lees meer

Privacy reglement
Ontwerp en fotografie: Done. by Tjeerd Derkink
Realisatie: Revealit